Jouw copywriting is
PAKKEND, VOOR DE JUISTE DOELGROEP, ZONDER SPELFOUTEN
Als er iets geschreven moet worden in welke vorm dan ook en je hebt even geen idee waar je moet beginnen? Rayon Media schrijft onder jouw bedrijfsnaam teksten die helpen! Dit doen wij om jou te helpen en ervoor te zorgen dat de schrijfactiviteiten op jou medium slaagt.

Ontdek de mogelijkheden

Laat je inspireren 

Neem de volgende stap

Aspecten van jouw toekomstige website

COPYWRITING

Wanneer er iets voor een bedrijf geschreven moet worden kun je dit laten uitbesteden. Als een andere organisatie onder jouw naam teksten schrijft wordt dat copywriting genoemd. Doordat het via jullie communicatieplatformen wordt verspreid zien jouw klanten de verschillende soorten teksten op jullie eigen mediums. Rayon Media kan ook teksten schrijven onder de naam van jouw organisatie. Wij kunnen teksten schrijven die aanspreekt bij de doelgroep en de mensen tot actie over laat gaan.

ASPECTEN

Wanneer er geschreven moet worden naar de doelgroep toe kan dit verschillende doeleinden hebben. Er kan bijvoorbeeld een artikel worden gemaakt over de nieuwste ontwikkelingen of het recentste nieuws wat voor jou van toepassing is. Dan kan er op ieder moment een nieuwsbericht voor jou worden gemaakt. Ook valt het onderhouden van de sociale media onder copywriting. Wat er bijvoorbeeld ook nog onder valt is het maken van een nieuwsbrief of andere schrijfactiviteiten.

Tarieven van onze pakketten

Webshop vanaf

� Concept design
� AVG proof
� Responsive
� 2 pagina's
� Social intergratie
Contactformulier
SEO optimalisatie
Mailchimp intergratie
� 449,-
AANBEVOLEN

Gewone website vanaf

� Concept design
� AVG proof
� Responsive
� 4 pagina's
� Social intergratie
� Contactformulier
SEO optimalisatie
Mailchimp intergratie
� 549,-

One page vanaf

� Concept design
� AVG proof
� Responsive
� 6 pagina's
� Social intergratie
� Contact formulier
� SEO optimalisatie
� Mailchimp intergratie
� 999,-

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bekijk de andere mogelijkheden

ONE PAGE

Met een one page pagina kun je de doelgroep kort en krachtig vertellen wat jouw bedrijf inhoudt. Voor een klein bedrijf die alleen de doelgroep wilt informeren is dit een ideale optie. Er is geen navigatiesysteem op de pagina en dus kan er niet worden doorgeleid naar een andere pagina op de website.

WEBSHOP

Online bestellen is eenvoudig en makkelijk. Een webshop is een ideaal middel om je producten en/of diensten te verkopen. Wij kunnen in iedere website een webshop implementeren met allerlei verschillende soorten producten. Ook kunnen wij nieuwe producten invoegen en productomschrijvingen maken.

STEL JE EIGEN PAKKET SAMEN

Natuurlijk kun je eigen wensen en behoeftes hebben voor je eigen website. Bij Rayon Media is het mogelijk om je eigen ideeën en wensen in te dienen. Dan gaan wij bekijken of we dit kunnen realiseren en uitvoeren, maar dat lukt vast! Je kan altijd een vrijblijvende offerte aanvragen met je eigen wensen.

Onze recente projecten

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag & Zondag
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
Gesloten
Straatnaam 10
9461XX Plaats

info@rayonmedia.nl
0592 12 34 56 78
sunusersearth