Jouw website is
RESPONSIVE, AVG PROOF, IN HUISSTIJL, SEO GEOPTIMALISEERD
Heb jij nog geen website als bedrijf zijnde maar ben je er wel aan toe? Dan kunnen wij van Rayon Media jou goed helpen. Ook wanneer je een website hebt die aan vervanging toe is kunnen wij dit onder handen nemen. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ontdek de mogelijkheden

Laat je inspireren 

Neem de volgende stap

Aspecten van jouw toekomstige website

Goedwerkende website

Belangrijk is dat de website altijd in de lucht blijft, dit proberen wij dus ook altijd. Wij gaan ervan uit dat er nooit een down time is, dit betekend dus dat de website nooit offline is. De website is overzichtelijk en de navigatie is duidelijk voor de bezoekers. Dit betekend dus dat wij de websites zo gebruiksvriendelijk maken.

Mobile friendly

De maatschappij van tegenwoordig gaat van "mobile first naar mobile only". Dit houdt in dat er meer met de mobiele telefoon wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. . Ook het surfen op het internet hoort daarbij. Wij zorgen ervoor dat jouw website ook goed te bekijken is op de mobiele telefoon en andere toestellen.

Huisstijl

Als bedrijf heb je een eigen huisstijl en wil je de uitingen die in het bedrijf zijn ook laten voortvloeien op je eigen website. Dit door het juiste kleurgebruik en teksten die relevant zijn voor jouw doelgroep. Hieruit gaan we er voor zorgen dat iedereen jouw logo en andere bedrijfsuitingen herkent.

Hogerop in zoekmachines

Het voornaamste doel is om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen, dit heeft te maken met de "zoekmachineoptimalisatie". Ons doel is om jouw website zo hoog mogelijk in de verschillende zoekmachines te krijgen om zo meer bekendheid voor jouw bedrijf te genereren.

Tarieven van onze pakketten

Webshop vanaf

â�� Concept design
â�� AVG proof
� Responsive
� 2 pagina's
â�� Social intergratie
Contactformulier
SEO optimalisatie
Mailchimp intergratie
€ 449,-
AANBEVOLEN

Gewone website vanaf

â�� Concept design
â�� AVG proof
â�� Responsive
â�� 4 pagina's
â�� Social intergratie
â�� Contactformulier
SEO optimalisatie
Mailchimp intergratie
€ 549,-

One page vanaf

â�� Concept design
â�� AVG proof
â�� Responsive
â�� 6 pagina's
â�� Social intergratie
â�� Contact formulier
â�� SEO optimalisatie
â�� Mailchimp intergratie
€ 999,-

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bekijk de andere mogelijkheden

ONE PAGE

Met een one page pagina kun je de doelgroep kort en krachtig vertellen wat jouw bedrijf inhoudt. Voor een klein bedrijf die alleen de doelgroep wilt informeren is dit een ideale optie. Er is geen navigatiesysteem op de pagina en dus kan er niet worden doorgeleid naar een andere pagina op de website.

WEBSHOP

Online bestellen is eenvoudig en makkelijk. Een webshop is een ideaal middel om je producten en/of diensten te verkopen. Wij kunnen in iedere website een webshop implementeren met allerlei verschillende soorten producten. Ook kunnen wij nieuwe producten invoegen en productomschrijvingen maken.

STEL JE EIGEN PAKKET SAMEN

Natuurlijk kun je eigen wensen en behoeftes hebben voor je eigen website. Bij Rayon Media is het mogelijk om je eigen ideeën en wensen in te dienen. Dan gaan wij bekijken of we dit kunnen realiseren en uitvoeren, maar dat lukt vast! Je kan altijd een vrijblijvende offerte aanvragen met je eigen wensen.

Onze recente projecten

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag & Zondag
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
Gesloten
Straatnaam 10
9461XX Plaats

info@rayonmedia.nl
0592 12 34 56 78
suncogfile-emptyuserscartearth